Algemene Voorwaarden (AGB)

1. Toepassingsgebied, klantinformatie

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de contractuele relatie tussen BodyConvert E.U. het ENERGY O MAT BRAND en de B2B-klanten (handelaren en bedrijven) die goederen kopen via onze winkel.

Conflicterende of afwijkende bepalingen en voorwaarden worden door ons niet erkend. De contract taal is Duits.

  

2. Sluiting van het contract

De aanbiedingen op internet of op onze winkelpagina zijn een niet-bindende uitnodiging aan u om goederen te kopen. De winkel geeft u toegang tot de verbruiksartikelen voor ENERGY O MAT. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en op de knop Kopen hebt geklikt, dient u een bindende aanbieding in om een koopovereenkomst te sluiten. Wanneer de orderbevestiging onmiddellijk per e-mail wordt verzonden, wordt de aanvaarding van het aanbod tegelijkertijd aangegeven en wordt het koopcontract gesloten. Het bedrijf BodyConvert behoudt zich het recht voor om vóór het aankoopcontract te herroepen als niet aan de bepalingen van de betalingsmodaliteiten wordt voldaan. Zelfs als de goederen niet beschikbaar zijn op het moment van bestellen, kan het verkoopcontract worden herroepen.

 

3. Eigendomsvoorbehoud

De geleverde goederen blijven tot de volledige betaling onvervreemdbaar eigendom van het bedrijf BodyConvert E.U.

 

4. Bestellingen en annuleringen

Bestellingen worden altijd alleen geaccepteerd in de webshop, tenzij het aanbiedingen zijn van clubs, fitnesscentra en andere sportclubs, die ook per e-mail worden geaccepteerd.

Uw bestelling is alleen geldig als alle verplichte velden zijn ingevuld. Door ontbrekende informatie kan uw bestelling niet worden verwerkt. Als een leverancier ons niet de bestelde goederen levert, heeft BodyConvert het recht om zich terug te trekken uit het koopcontract. In dit geval wordt u onmiddellijk door ons geïnformeerd dat het bestelde artikel niet kan worden afgeleverd of opnieuw zal worden geleverd. 

 

5. Betaalmethoden

We bieden de volgende betalingsopties:

- Vooruitbetaling

- Factuur (alleen met goedkeuring van BodyConvert)

 

6. Levertijd en verzendkosten

De resulterende verzendkosten zijn afhankelijk van het type verzending en het land van bestemming (afleveradres) en het gewicht. De resulterende verzendkosten zijn onderworpen aan de wettelijke btw. Gedetailleerde informatie is te vinden in de ENERGY O MAT webshop bij het bestellen van "verzendkosten" en de details in het winkelmandje. De levering vindt plaats na ontvangst van de betaling en wordt meestal verzonden na 1-2 werkdagen. We streven ernaar om de producten die op onze website worden aangeboden te allen tijde voor u te houden. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden met onze verzendpartner.

  

7. Leveringen buiten de EU

Voor leveringen naar landen buiten de EU worden de douaneafhandeling door de bevoegde autoriteiten bij aankomst in uw land in rekening gebracht. Het bedrag van de douanekosten en eventuele invoer reglementen is verkrijgbaar bij uw douanekantoor.

 

8. BTW

Alle prijzen van de aangeboden producten zijn nettoprijzen. De wettelijke btw wordt toegevoegd aan de factuur.

 

9. Retour en ruilen

Als een artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het ongeopend binnen zeven dagen zonder opgave van redenen aan ons retourneren. Wij accepteren alleen ongeopende complete verpakkingseenheden. Helaas kunnen verzendkosten niet worden terugbetaald. Stuur de goederen zorgvuldig verpakt en vooruitbetaald op naar het volgende adres:

 

   ​BodyConvert E.U.

   Kärntner Straße 8

   9500 Villach

Oostenrijk

 

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant. Als de goederen onvrij worden geretourneerd, hebben wij het recht om een overeenkomstig bedrag in te houden of te factureren. Originele verpakking of etiquette kan verschillen door innovaties van producten en voortdurende aanpassingen aan wettelijke voorschriften van symbool foto's in de webshop.

 

10. Aansprakelijkheid

BodyConvert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele bijwerkingen of schade aan de gezondheid als gevolg van onjuist gebruik van de producten. Voordat u een product inneemt, moet medisch advies worden ingewonnen in uw eigen belang. BodyConvert wijst erop dat het nemen van onze producten geen vervanging is voor een uitgebalanceerd dieet. BodyConvert doet geen aanbevelingen over hoe vaak de producten moeten worden geconsumeerd. De verantwoordelijke gebruiker van de ENERGY O MAT neemt de behandeling van de aanbevelingen over en tegelijkertijd de aansprakelijkheid voor zijn acties. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor typefouten of wijzigingen in de samenstelling van het product.

 

11. Overmacht

Alle verplichtingen die voortvloeien uit een verkoopovereenkomst, die het gevolg zijn van overmacht of externe omstandigheden en die niet onder onze controle vallen, zijn niet ten laste van BodyConvert.

 

12. Privacy policy

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor bedrijfsdoeleinden en zullen niet worden gedeeld met derden. Informatie over het type en de omvang, de locatie en het doel van de verzameling, verwerking en het gebruik van persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van bestellingen door ons is te vinden in het privacybeleid onder het item "Privacy" in BodyConvert. De verwerking van hun gegevens is onderworpen aan de nieuwe AVG-voorschriften.

 

13. Veilig winkelen met SSL

Uw persoonlijke gegevens, zoals Creditcardnummer, naam en adres worden gecodeerd door onze software. Deze informatie kan niet worden gelezen door onbevoegden wanneer ze via internet worden verzonden. De gegevens die u verstrekt, worden geconverteerd naar een code die veilig via internet kan worden verzonden.

BodyConvert maakt gebruik van een veilige verzendmethode genaamd "Secure Socket Layer" (SSL voor kort). Uw betalingsgegevens worden niet door ons opgeslagen.

 

14. Copyright

Het kopiëren of reproduceren (inclusief printen op papier) van de gehele website of uittreksels daarvan is niet toegestaan. Spelfouten en fouten in woorden en afbeeldingen zijn voorbehouden. We wijzen er ook op dat alle foto's en afbeeldingen zijn eigendom van BodyConvert of de rechten op de aanbieders van ons te publiceren werden gehuurd en waarvan het auteursrecht onderwerp. Publicaties zijn alleen met schriftelijke toestemming van BodyConvert E.U. toegestaan.​ 

 

15. Slotbepaling

Plaats van uitvoering is Villach in Oostenrijk. De exclusieve plaats van jurisdictie voor alle claims die voortvloeien uit en in het kader van contracten die zijn gesloten op basis van deze Algemene Voorwaarden, inclusief cheque en wissel en alle geschillen die ontstaan tussen de partijen bij het sluiten van het contract zullen, tenzij het een consumentenbedrijf is, de stoel van BodyConvert is overeengekomen.

Op overeenkomsten die worden gesloten op basis van deze algemene voorwaarden, is uitsluitend het Oostenrijkse recht van toepassing. Mocht een bepaling van deze voorwaarden niet effectief zijn of worden, dan blijven de overige voorwaarden onverminderd van kracht. De niet-effectieve voorwaarde wordt geacht te zijn overeengekomen, wat het doel van deze bepaling op juridisch effectieve wijze het dichtst benadert. Een soortgelijk geldt voor contract hiaten.

De Automaat

Fitness- en genot producten in één machine. Eiwit machine en koffiemachine gecombineerd. De

ENERGY-O-MAT levert een frisse, snelle en uitstekende smaak met één druk op de knop - koud en warm. Ze bieden uw klanten een hoge toegevoegde waarde in uw voordeel!

» Meer informatie

De Producten 

Onze koude en warme Topseller-producten zijn speciaal aangepast aan de ENERGY-O-MAT. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van grondstoffen door geselecteerde grondstoffen en regelmatige voedselcontroles.

» Meer informatie

De Doelgroepen  

 

Een concept dat werkt. De ENERGY-O-MAT is de ultimatieve drankleverancier voor alle figuur- en voeding bewuste vrouwen en mannen. Als een servicepunt is het perfect voor fitnesscentra, (sport) scholen, clubs, hotels en kantoren.

» Meer informatie

Contact

 

BODYCONVERT e.U.

Kärntner Straße 8

9500 Villach

Oostenrijk

Tel: +43 (0)664 226 45 10

sale@energyomat.at

office@energyomat.at

» Naar het contactformulier

JURIDISCHE INFORMATIE:

© 2018 BODYCONVERT. All Rights Reserved. Site by rogies:design, Hamburg

0
deutschland.jpg
niederlande.jpg
england.jpg
spanien.jpg